Καλύτερος όλων ο Γιάννης Αθανασόπουλος στην Ουγγαρία

Προπονητής της χρονιάς αναδείχθηκε από την MRSZ ο Γιάννης Αθανασόπουλος. Μετά από μία ακόμα εξαιρετική σεζόν ο Έλληνας προπονητής κατέκτησε δίκαια τον τίτλο του κορυφαίου στην Ουγγαρία προσθέτοντας ακόμα μια ατομική διάκριση στην τροπαιοθήκη του.

Καλύτερος προπονητής στην Ουγγαρία, στο πρωτάθλημα των γυναικών, αναδείχθηκε ο Γιάννης Αθανασόπουλος για το 2023. Μετά από ακόμα μία πολύ καλή σεζόν με τη Βάσας όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και βρέθηκε στους ομίλου του Champions League ο Έλληνας κόουτς τιμήθηκε για την σπουδαία αυτή πορεία. Σε μια διετία στην ομάδα της Βουδαπέστης έχει κατακτήσει ήδη πέντε τίτλους καθώς το 2021-2022 πέρα από τους δύο εγχώριους σήκωσε και το MEVZA με τη Βάσας.

Λίγους μήνες νωρίτερα, ο Αθανασόπουλος είχε τιμηθεί και από την Τσέχικη Ομοσπονδία ως καλύτερος προπονητής στη χώρα για την πολύ καλή παρουσία του στον πάγκο της εθνικής της ομάδας. Έτσι, ο Αθανασόπουλος κατέκτησε τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή σε δύο διαφορετικές χώρες για το 2023 έχοντας σημειώσει εντυπωσιακές πορείες τόσο με τη Βάσας όσο και με την εθνική Τσεχίας.

Η σεζόν είναι μόλις στα μισά και αυτό σημαίνει πως υπάρχουν πολλοί ακόμα στόχοι για τον Έλληνα προπονητή και η απόδοση της Βάσας δείχνει ότι μπορεί να κατακτήσει ακόμα περισσότερους τίτλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *