Παραμένει ως πρώτος προπονητής ο Χριστοδουλάκης

Ο Στέφανος Χριστοδουλάκης θα παραμείνει και επίσημα ως πρώτος προπονητής στον Απολλώνιο. Μετά τη λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον Νίκο Μπουτσουρή ο Χριστοδουλάκης μετατράπηκε από βοήθος σε πρώτος προπονητής ως υπηρεσιακός με τη διοίκηση της ομάδας να αποφασίζει να πορευτεί μαζί του για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο κ. Στέφανος Χριστοδουλάκης συνεχίζει ως πρώτος προπονητής της ομάδας μας, μια θέση την οποία κέρδισε επάξια!

Η Διοίκηση εκτίμησε στον κ. Χριστοδουλάκη ότι όχι μόνο δεν εγκατέλειψε την ομάδα, αλλά βγήκε μπροστά αναλαμβάνοντας ως υπηρεσιακός προπονητής αρχικά, σε μια κρίσιμη περίοδο!

Δείχνοντας από την πρώτη στιγμή πίστη στις δυνατότητες των αθλητριών μας, ο νέος προπονητής μας κατάφερε μέσα σε χρόνο ρεκόρ να κάνει την ομάδα μας να δείχνει πάλι το ανταγωνιστικό πρόσωπο που την χαρακτηρίζει και να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, γεμίζοντας όλους μας ταυτόχρονα με αισιοδοξία για το μέλλον!

Σε μια σύντομη δήλωσή του ανέφερε: “Είναι μεγάλη τιμή, αλλά και πρόκληση για εμένα να με εμπιστεύεται η ομάδα και οι αθλήτριες στη θέση του πρώτου προπονητή. Στην δύσκολη κατηγορία της Α1 γυναικών ελπίζω να καταφέρω να πετύχω τους στόχους του Συλλόγου, αλλά και να βοηθήσω τις παίκτριες να παίξουν το καλύτερο βόλεϊ που μπορούν”.

Ευχόμαστε στον κ. Χριστοδουλάκη υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *