Μενέλαος Κοκκινάκης: «Ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε τέτοια παιχνίδια»

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης μίλησε λίγο πριν τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος λίμπερο στάθηκε στις λεπτομέρειες που κρίνουν τέτοια παιχνίδια σημειώνοντας πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις που θα προκύψουν στη διάρκεια του παιχνιδιού.

-Ακόμα μια φορά ο ΠΑΟΚ διεκδικεί το Κύπελλο. Ότι έγινε τα προηγούμενα χρόνια μένει πίσω και κάθε Κύπελλο και κάθε Final 4 είναι κάτι διαφορετικό;

«Ακριβώς έτσι είναι. Ερχόμαστε εδώ με στόχο την κατάκτηση. Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια τα πηγαίνει καλά στο Κύπελλο αλλά δε λέει κάτι αυτό. Κάθε χρονιά και κάθε Final είναι διαφορετικό. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια ώστε και τα παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα να βοηθήσουν για μία ακόμα κατάκτηση».

-Ένα παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό δεν είναι εύκολο και έχει πολλές παγίδες. Υπάρχει κάποια λεπτομέρεια που θεωρείς ότι θα κρίνει το παιχνίδι;

«Πολλά στοιχεία μπορεί να είναι κομβικά αλλά δεν μπορούμε να εξαιρέσουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι εκτός από καλή ομάδα και πολύ έμπειρη. Φέτος έχει παίξει πολλά απαιτητικά παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει ρυθμό και έχει γνώση των καταστάσεων σε τέτοια παιχνίδια. Και εμείς, όμως, ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις οπότε οι λεπτομέρειες έχουν να κάνουν με το τι θα προκύψει μέσα από τη ροή του αγώνα».

-Είναι το πιο ισορροπημένο Final 4 που έχει παίξει;

«Και τα προηγούμενα ήταν αρκετά ισορροπημένα έτσι και αυτό. Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ όμορφο Final 4 και ο κόσμος που θα έρθει θα απολαύσει τα παιχνίδια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *