Γίρι Κόβαρ: «Πρέπει να μπούμε δυνατά και να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Ο Ιταλός ακραίος του Παναθηναϊκού μίλησε για τον επερχόμενο ημιτελικό κόντρα στο Μίλωνα τονίζοντας πως θα πρέπει να έχουν υπομονή και να μην αφήσουν το Μίλωνα να κάνει το παιχνίδι του.

-Δεύτερο συνεχόμενο Final 4 για τον Παναθηναϊκό αλλά με διαφορετικά δεδομένα σε σχέση με πέρυσι. Ποιο είναι το συναίσθημα που επικρατεί στην ομάδα;

«Είναι διαφορετική διοργάνωση σε σχέση με το πρωτάθλημα, είναι μονοί αγώνες και όλα είναι ανοιχτά. Πρέπει να προσεγγίσουμε σωστά το παιχνίδι και να είμαστε έτοιμοι πνευματικά, να μπούμε δυνατά και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είδαμε το Μίλωνα κόντρα στον Ολυμπιακό και ξέρουμε ότι μπορεί να παίξει καλά. Ξέρουμε πως δεν ήρθαν εδώ απλά για τη συμμετοχή και πως θέλουν να πετύχουν κάτι καλό».

-Είναι η υποδοχή του Παναθηναϊκού ένα βασικό στοιχείο που θα κρίνει πολλά; Ο Μίλωνας βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο σερβίς του.

«Σίγουρα η υποδοχή μας θα είναι σημαντική. Κόντρα στον ΠΑΟΚ τα πήγαμε καλά σε αυτό το κομμάτι αλλά το μπλοκ άμυνα θα είναι εξίσου σημαντικό. Ο Μίλωνας είναι μια ομάδα καλή στο μπλοκ και θα πρέπει να έχουμε υπομονή στα μεγάλα ράλι, να μην χάσουμε την ηρεμία μας αν δεν τελειώνουμε τις φάσεις με την πρώτη επίθεση».

-Έχεις παίξει αρκετά Final 4 στην Ιταλία. Είναι μια γιορτή για εσάς και τον κόσμο;«Είναι μια γιορτή αλλά εμείς δεν μπορούμε να εστιάσουμε εκεί. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και σε αυτά που θα κάνουμε. Είναι ωραίο να το απολαύσει ο κόσμος αλλά εμείς θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας εντός των γραμμών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *